Το Κοριτσι Που Εξαφανιστηκε

Η Gillian Flynn, ύστερα απο τις δύο προηγούμενες εκδόσεις των πολύ πετυχημένων βιβλίων της ("Αιχμηρά Αντικείμενα" και "Σκοτεινός Τόπος"), επιστρέφει με ένα νέο ψυχολογικό θρίλερ.

Το "Gone Girl" (πρωτότυπος τίτλος), μετεφρασμένο "Το Κορίτσι που εξαφανίστηκε" απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο, δεν είναι απλά ένα συζυγικό θρίλερ αλλά μια βουτιά στην ψυχοσύνθεση σύγχρονων αστικών προσωπικοτήτων με αρρωστημένο background!

Μια ματιά στην Αμερικάνικη οικογένεια και κοινωνία αλλά όχι μέσα απο την κλειδαρότρυπα αφού οι ίδιοι οι "ήρωες" ξεμπροστιάζονται οικειοθελώς στα μάτια του αναγνώστη.

Η καταξιωμένη πια συγγραφέας του είδους Τζίλιαν Φλιν, καταφέρνει για ακόμη μια φορά να πλέξει αριστοτεχνικούς χαρακτήρες που ξεπηδούν απο της σελίδες του νέου της βιβλίου.

Ένα βιβλίο που συνεχίζει την παράδοση των προηγούμενων όσον αφορά τις θετικές κριτικές που έχει αποσπάσει. Θετικές κριτικές και απο τον κύκλο των συγγραφέων..." Συγκλονιστικό πορτρέτο ενός γάμου και ταυτόχρονα καίρια ιστορία-προειδοποίηση για μια εποχή όπου όλα τα όνειρα μοιάζουν να συμπιέζονται βίαια" Λόρα Λίπμαν, συγγραφέας.

Μέσα σε 550 σελίδες γκρεμίζονται ψεύτικα όνειρα και κτίζονται στα χαλάσματα τους νέες ψεύτικες ζωές...

Word Chimes

 

Top Blogs

Facebook Page

Pinterest

Followers

Follow this blog with bloglovin

Follow Word Chimes