TO ΤΣΙΡΚΟ

Υπάρχει πάντα για όλους, μια θέση στο τσίρκο....

Να ακροβατείς σε τεντωμένο σχοινί με μοναδική βοήθεια την ομπρέλα της ηθικής σου. Όσο πιο μεγάλη η ομπρέλα τόσο πιο ομαλά θα βρεθείς στο έδαφος απο μια πτώση. Αν πάλι βρεθείς στην άλλη άκρη του σχοινιού, χωρίς να κρατάς σφιχτά της ηθικής το χέρι, θυμήσου να γυρίσεις πίσω το βλέμμα σου και να κοιτάξεις καλά τη διαδρομή. Σκέψου αν άξιζε το ρίσκο που πήρες και αν την επόμενη φορά θα σταθείς το ίδιο τυχερός.
Να βγάζεις φωτιές απο το στόμα, χωρίς φόβο. Να είσαι δυνατός και ατρόμητος. Θυμήσου όμως, πως ίσως κάποια στιγμή, καείς ανεπανόρθωτα από τις δικές σου φλόγες.
Να δαμάζεις τρομακτικά θηρία και να αψηφάς τη λαχτάρα τους για σάρκα. Θυμήσου να αναλογιστείς πως μόνος σου έγινες βορά στα αιχμηρά τους δόντια...Καθώς εκείνα θα σε κομματιάζουν χωρίς καμία ενοχή.
Να κάνεις τον κόσμο να γελά με την αστεία σου φάτσα και να παίρνεις χαρά από το χειροκρότημα. Θυμήσου, τη στιγμή που εσύ χρειαστείς ένα αστείο πρόσωπο, να κοιτάξεις καλά γύρω σου. Μην τρομάξεις αν όλοι φορούν την πιο αυστηρή τους μάσκα.
Να κάνεις τα πιο εντυπωσιακά άλματα και να τεντώνεις το κορμί σου όπως κανένας άλλος. Πριν προλάβεις να πιστείς πως όλοι αναγνώρισαν το ταλέντο σου, βεβαιώσου πως δεν είναι μόνο το κορμί σου που όλοι κοιτάνε.
Όλοι έχουν μια θέση στο τσίρκο...

Γιατί η ζωή ανοίγει την αυλαία, εμείς δίνουμε την παράσταση αλλά όταν τα φώτα σβήνουν, ακόμα και το πιο φαντασμαγορικό θέαμα γίνεται τρομακτικό στο σκοτάδι.


Word Chimes

 

Top Blogs

Facebook Page

Pinterest

Followers

Follow this blog with bloglovin

Follow Word Chimes